Ons verhaal

Ons Verhaal: De Reis van Detailrs

Het Begin: Een Garage Vol Frustratie

Het verhaal van Detailrs startte niet in een chic kantoor of een glanzende showroom, maar in een simpele garage. Mijn garage was gevuld met producten die simpelweg meer beloofden dan ze waarmaakten. Als jonge "eigenwijze" ondernemer zag ik een kans, want dit moet en kan toch anders!

Enigszins kwam het uit frustratie, maar met passie voor perfectie, ondernemerschap en de automotive had ik besloten dat dit mijn volgende stap werd!


De Kennis: Op Zoek naar Expertise

"Ik was en ben geen chemicus, dus ik wist dat ik experts nodig had." Na tientallen gesprekken vonden we eindelijk de juiste mensen—Sam en Adam, Engelse wetenschappers met de knowhow om perfecte producten te creëren.

Met een duidelijk doel voor elk product bespraken wij wat elk product moest voldoen. Daarna pakten Sam en Adam het verder op en gingen aan de slag in het lab.

9 Maanden later, op 13 juni, gingen onze eerste acht producten live, en sindsdien heeft de wereld kennisgemaakt met de expertise van Sam en Adam.


De Missie: Perfectie Voor Iedereen

We hebben een simpele maar ambitieuze missie: Detailing toegankelijk maken voor iedereen die hun voertuigen perfect wil krijgen en behouden. Maar het voeden van de autopassie, dat is wat we echt doen. We bereiken dit door producten te ontwikkelen die hun beloftes nakomen en door volledige transparantie in alles wat we doen.

Een quote die bij ons op kantoor hangt zegt:
"Er is altijd ruimte voor verbetering"

Klantgedreven Ontwikkeling

We verbeteren onze formules voortdurend op basis van jullie feedback, of het nu feedback is van reviews, e-mails of onze enquêtes. We verzamelen het allemaal.

Dit geeft ons een duidelijk inzicht in wat goed is, wat beter kan en wat we nog verder moeten uitbrengen.
Dat hebben we al bewezen met de lancering van Ceramic Seal 2.0 en Ceramic Shampoo 2.0. Wat dat was een flink verschil!
Onze gedachte? Opnieuw, het kan altijd beter!

De Mijlpalen: De Kracht van de Community

In slechts anderhalf jaar tijd zijn we gegroeid van nul naar meer dan 25.000 tevreden klanten en hebben we 1.300+ juichende recensies op Trustpilot verzameld. Deze cijfers zijn indrukwekkend, maar wat ons echt drijft, is de tevreden community achter deze getallen.

De Toekomst: Een Community Bouwen

Detailrs is meer dan een webshop. We zijn een community. In die lijn plannen we een online én offline platform waar autoliefhebbers samen kunnen komen. Blijf op de hoogte van onze Detailrs Academy waar we diepgaande kennis gaan delen.

Het Team: Meer Dan Medewerkers, Wij Zijn Familie

Detailrs is niet zomaar een bedrijf. Wij zijn een team, een familie, een beweging. Van Willy's adembenemende video's die ons merk op de digitale kaart zetten, tot Christoph, die altijd een luisterend oor biedt. Elk teamlid vormt een onmisbaar deel van het grotere geheel.

Het Hart van Detailrs: Dank aan Jullie

"Dit had ik nooit voor mogelijk gehouden," zegt Leon. Maar hier zijn we, en dat is allemaal dankzij jullie, onze klanten. We beloven te blijven streven naar perfectie.

Namens het hele Detailrs-team: Dank je wel. Word deel van ons verhaal. Word deel van onze community. Streef met ons naar perfectie. Welkom bij Detailrs.nl! 🌟