Bestelling en levering

We waarderen het altijd wanneer onze pakketjes snel arriveren, en daarom hebben we ervoor gekozen om samen te werken met DHL en PostNL. Maak je geen zorgen, je kunt al de volgende dag beginnen met detailen!

Nederland: Bestellingen die vóór 23:59 uur op weekdagen worden geplaatst, worden de volgende werkdag en ook op zaterdag bezorgd. Als je op zondag vóór 17:00 uur bestelt, ontvang je je bestelling al op maandag.

Nieuw: Same-day delivery! Sinds 5 december hebben we een nieuwe levering toegevoegd voor de enthousiastelingen. Je krijgt namelijk de keuze om vanavond je bestelling al te mogen ontvangen. Bestel je voor 12:00, dan ontvang je het vanavond al in huis van ma t/m vrijdag.

Bestel je vanuit België vóór 23:30 uur? Dan wordt je bestelling de volgende werkdag geleverd met PostNL

Houd er echter rekening mee dat tijdens de feestdagen vertragingen kunnen optreden in de levering. We doen ons best om dit te minimaliseren, maar vragen je om je begrip in deze drukkere periodes.

Uitzondering op feestdagen: Tijdens de feestdagen kan het zijn dat jouw pakketje vertraging heeft. Door de drukte bij de pakketdiensten kunnen we levering van de volgende dag in huis niet garanderen. Wij werken momenteel samen met DHL & PostNL om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Het kan zijn dat de tracker aangeeft dat ze het pakket nog niet hebben ontvangen. De reden hiervoor kan dus zijn dat het erg druk is bij PostNL. Het kan daarom iets langer duren. Onze excuses voor het ongemak.

Wil je meer weten over onze leveringsprocedures of heb je vragen over de bezorging tijdens de feestdagen? Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze verzending.